Black November­čöą

Cel mai mic pret din an!

zile
ore
min
sec
0

Livrare

Livrarea produselor SC MIXTMARKET ONLINE SRL este efectuata prin curier Cargus sau SameDay (easybox).

Pentru produsele vandute de SC MIXTMARKET ONLINE SRL taxa de livrare este de
– 16.95 RON – Livrare standard
-13.99 RON – EasyBox
per comanda, pentru comenzile a caror valoare este mai mica de 300 RON . Taxa de livrare se va aplica dupa introducerea adresei si va fi vizibila in cos.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 RON livrarea este gratuita. Mai exact, produsele vandute si livrate de MIXTMARKET ONLINE SRL din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 300 RON, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Ne rezervam dreptul de a nu mai onora pe viitor comenzi catre clientii care nu efectueaza receptia comenzilor efectuate.

Comenzile lansate in zilele de Luni – Vineri pana la ora 11:00 vor fi expediate in aceeasi zi.

Comenzile lansate in zilele de Vineri dupa orele 11:00 si pana Luni ora 11:00 vor fi procesate incepand cu ziua de Luni.

Preturile produselor de pe site sunt finale si includ TVA.

Timpul de livrare este de maximum 1-2 zile lucratoare, daca produsele se afla pe stoc.
Produsele se livreaza la adresa indicata in comanda si confirmata electronic sau telefonic.

NU avem taxe suplimentare pentru extra km.

Daca ati selectat ca modalitate de plata ramburs, coletul va fi pregatit imediat pentru livrare. Daca ai ales o alta modalitate de plata ÔÇô card online, termenul de livrare se poate modifica in functie de inregistrarea platii.

In cazul in care coletele prezinta deteriorari vizibile la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze primirea acestora si sa semnaleze imediat acest incident luand legatura cu noi. Orice reclamatie ulterioara cu privire la aceste aspecte va fi nula si nu va putea fi luata in considerare.

Daca termenele de expediere sau de livrare a comenzii nu pot fi respectate, vanzatorul va anunta cumparatorul si ii va comunica termenul estimat pentru finalizarea livrarii. In cazul in care noul termen de livrare nu va fi acceptat de catre cumparator, comanda va fi anulata. Daca informatiile furnizate de catre Cumparator in legatura cu livrarea sunt incomplete sau incorecte, vanzatorul nu garanteaza respectarea termenelor de livrare. Daca in 24 de ore cumparatorul nu va corecta informatiile pentru a se stabili un nou termen de livrare, vanzatorul isi rezerva dreptul de a anula comanda. Pentru informatii privind livrari ne puteti contacta telefonic la nr. 0754595747 sau pe email la: contact@eb-prime.com

Shopping Cart
Scroll to Top