POLITICA DE RETUR

Cumparatorul are dreptul sa renunte la produsele achizitionate de pe site-ul www.eb-prime.com, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/200 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

In cazul in care ati primit un produs diferit fata de cel comandat din vina VANZATORULUI sau cu alte specificatii (marime diferita, culoare diferita etc.), taxele de transport pentru schimbul produsului vor fi suportate de VANZATOR.
Taxa pentru coletul la schimb este de 9.95 lei

Costul Returul produselor este GRATUIT.

Nu riscati nimic! Garantam calitate, de aceea am marit termenul de retur pana la 30 de zile! Poti sa le porti, sa le speli, din nou sa le porti si sa te convingi ca nu se decoloreaza, nu-si schimba marimea, iar confortul este mereu la cel mai inalt nivel! Iar daca nu esti multumit totusi de ceva la sosetele noastre, poti sa le returnezi timp de 30 de zile.

Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur si in urmatoarele conditii:

– produsele trebuie returnate sigilate;

– starea produselor trebuie sa fie la fel, sa nu fi fost purtate sau sa nu prezinte urme de uzura sau consum, exceptand maxim 2 perechi de sosete;

– produsul trebuie trimis in ambalajul original, impreuna cu toate etichetele si accesoriile aferente si intacte, in starea in care au fost expediate de catre vanzator (ex: etichetele sa nu fie rupte sau taiate).

Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai după ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat de tine completat in Formularul de retur

Ne rezervam dreptul de a amâna rambursarea contravalorii produselor până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-ați furnizat dovada ca ați trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Vom rambursa suma aferentă a produselor din comanda de tine ce face obiectul cererii de retur pe care am primit-o de la tine, fara suma aferenta transportului din comanda si nu mai târziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract și ne transmiteți formularul și produsele. Vom efectua rambursarea prin virament bancar, de aceea în formularul de returnare va fi nevoie sa completați datele contului bancar.

Cumpărătorul are dreptul sa opteze o singură dată pentru returnarea unui produs. Renunțarea la cumpărare în mod repetat va fi considerata abuz iar Vânzătorul are dreptul să blocheze cu efect imediat, temporar sau permanent, accesul la contul implicat în abuz.

Din nou va asiguram de toata transparenta noastra in ceea ce priveste retururile, anularea comenzilor sau schimbarea produselor.

Shopping Cart
Scroll to Top