Black November🔥

Cel mai mic pret din an!

zile
ore
min
sec
0

Termeni si conditii

Prezentul regulament reprezintă termenii și condițiile de utilizare ale site-ului https://www.eb-prime.com. Orice comandă plasată pe acest site, trebuie să fie de acord cu prezentul Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.​

1. Termeni generali

  EB Prime este denumirea comercială a SC MIXTMARKET ONLINE SRL, persoană juridică cu sediul în Iași, stradă Grigore Ureche Nr. 7, Casă cu Absidă, înregistrată la Oficiul Național Registrul Comerțului cu numărul J22/2156/2017, CIF: RO37895320, numită în continuare MIXTMARKET ONLINE.

Vă rugăm să citiți acești termeni și condiții cu atenție pentru folosirea în cele mai bune condiții ale site-ului. Utilizarea acestui site implică acceptarea tacită a termenilor și a condițiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezintă înțelegerea (contractul) dintre părți.

În calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.eb-prime.com, MIXTMARKET ONLINE își rezervă dreptul de a schimbă și actualiza în orice moment conținutul acestuia, precum și Politică de confidențialitate, Termenii și condițiile de folosire, precum și Politică de livrare și retur, fără o notificare prealabilă. Astfel, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifică termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.​

2. Regulile de utilizare a magazinului EB Prime și de încheiere de contracte de vânzare a marfurilor

Condiția inceperii utilizarii Magazinului EB Prime este cunoasterea acestui Regulament si acceptarea sa.

Pentru înregistrarea pe site-ul www.eb-prime.com este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare a produselor, numarul de telefon la care puteti fi contactat(a). Informatiile trebuie sa fie exacte, actuale si complete din toate punctele de vedere. In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la info@eb-prime.com.

Parola contului trebuie sa fie unica si pastrata in siguranta. Pentru orice incalcare a securitatii sau a utilizarii neautorizate a contului tau, te rugam sa ne anunti imediat. De asemenea te rugam sa consulti <a href=”/privacy-policy”>Politica de confidentialitate </a> pentru informatii cu privire la modul in care folosim datele tale personale.

Informatiile furnizate de Client in timpul plasarii comenzii trebuie sa fie reale, actuale si exacte. MIXTMARKET ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a refuza realizarea comenzii, in cazul cand datele furnizate nu sunt suficient de exacte si fac imposibila realizarea comenzii, mai exact, nu permit predarea corespunzatoare a produselor. Inainte de a refuza realizarea comenzii MIXTMARKET ONLINE SRL va incerca sa il contacteze pe Client pentru a stabili ce date sunt necesare pentru a face posibila realizarea acesteia.

Magazinul ia toate masurile tehnice si administrative posibile si impuse de anumite norme juridice, menite a proteja datele personale ale Clientilor si mai ales de a preveni obtinerea si modificarea de catre persoane neautorizate a datelor personale furnizate in timpul inregistrarii.

Clientul care a utilizat Magazinul are obligatiile:

a)         de a nu furniza si transmite informatii interzise prin lege;

b)        de a utiliza Magazinul intr-un mod care sa nu perturbe functionarea acestuia;

c)        de a nu difuza si de a nu plasa in cadrul Magazinului informatii comerciale incorecte;

d)        de a utiliza Magazinul intr-un mod care sa nu creeze inconveniente pentru alti clienti si pentru Administratorul Magazinului;

e)         de a folosi informatiile amplasate in paginile magazinului doar in scop personal.

3. Cum fac o comanda?

Se selecteaza produsul dorit, marimea si numarul de bucati dorite, dand click pe butonul ”Adauga in cos”. Toate produsele din cosul de cumparaturi pot fi vizualizate accesand butonul ”Cosul de cumparaturi”, vizibil in partea de sus a site-ului. Tot de aici poti elimina produsele din cos. Daca doresti sa cumperi produsele din Cosul de cumparaturi, dai click pe butonul “Finalizare”. Pentru a plasa comanda, nu este obligatoriu sa te inregistrezi.

Daca doresti facturarea pe firma, sub “Note comanda” bifeaza casuta si introdu datele firmei necesare facturarii pe companie.

Te rugam sa te asiguri ca toate datele de livrare si facturare furnizate sunt complete si corecte, in caz contrar poate fi afectat procesul de livrare.

Este necesar sa indici metoda de plata. Metodele de plata disponibile sunt: plata numerar la livrare, plata online cu cardul sau prin transfer bancar.

Dand click pe butonul ”Plasati comanda”, iti exprimi dorinta ferma de a achizitiona produsele din cosul de cumparaturi. Inainte de a plasa comanda este necesar sa bifezi casuta in care se solicita exprimarea acordului cu privire la Termenii si Conditiile aplicate pe site.

Dupa primirea comenzii vei primi un email de confirmare de plasare a comenzii, care mentioneaza detaliile din comanda. Acest email nu este confirmare a vanzarii. Confirmarea vanzarii (factura) este transmisa in emailul de confirmare a expedierii comenzii.

4. Politica de preturi

Preturile afisate pe siteul https://www.eb-prime.com sunt exprimate in RON si reprezinta pretul final de vanzare. Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si ne rezervam dreptul de a le modifica fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul.

Modificarea preturilor nu va afecta comenzile in curs de procesare.

Precizam ca preturile produselor nu includ taxa de transport, cu exceptia situatiei cand este specificat in mod distinct acest lucru.

Taxele de transport sunt comunicate la finalizarea comenzii si vor aparea separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si va insoti produsele comandate la adresa de livrare.

5. Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

6. Forța majoră

SC MIXTMARKET ONLINE SRL sau clientii sai nu sunt trasi la raspundere pentru neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca acestea au fost cauzate de forta majora, asa cum este definita de lege.

In cazurile in care forta majora nu inceteaza in termen de 15 zile de la data aducerii la cunostinta a evenimentului, fiecare parte are dreptul de a denunta unilateral contractul, fara a pretinde daune-interese.

Forta majora va fi probata in conformitate cu prevederile legale in vigoare la data producerii evenimentului.

7. Proprietatea intelectuală

Continutul acestui website reprezinta proprietatea SC MIXTMARKTE ONLINE SRL si este protejat de lege. Utilizarea textelor cuprinse in website-ul societatii, a designului, a imaginilor publicate pe website, a layout-ului este permisa doar in cazurile in care sunt respectate conditiile de folosire a acestuia simultan, respectiv:

– Documentele descarcate vor fi folosite doar pentru uzul personal si necomercial al utilizatorului.

 – Informatiile si documentele descarcate nu vor fi modificate de catre utilizator.

– Orice copie a elementelor de website trebuie sa contina mentiunea de copyright.

– Orice incalcare a termenilor mai sus mentionati constituie o incalcare a termenilor si conditiilor de accesare a site-ului si este sanctionata de catre legislatia romaneasca.

Societatea actioneaza in sensul folosirii in conditii de legalitate si normalitate a site-ului si depune promptitudine pentru respectarea conditiilor de legalitate a folosirii site-ului atentionand utilizatorii ca nimic din continutul site-ului nu poate fi interpretat ca oferind utilizatorului un drept de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala asupra continutului acestuia.

Utilizatorii nu au dreptul sa modifice continutul prezentului website si nu au dreptul sa includa informatiile continute de acesta in continutul altor lucrari sau sa copieze acest continut in scopuri comerciale.

Toate marcile sau denumirile de produse comercializate de catre societate sunt proprietatea acesteia sau a colaboratorilor acesteia si folosirea acestora este interzisa tertilor care nu poseda licenta acordata de catre societate.

8. Feedback

Asteptam intrebarile, sugestiile, recomandarile tale pe care te rugam sa le trimiti utilizand Formularul de contact. Apreciem toate mesajele pe care le primim cu privire la companie, functionalitatea site-ului, idei de promotii si campanii etc. De aceea te rugam sa ne transmiti mesajele tale, ori de cate ori ai ceva sa ne comunici. Te asiguram ca vei primi un raspuns rapid din partea noastra.

9. Dispozitii finale

SC MIXTMARKET ONLINE SRL are dreptul sa aduca modificari oricaror prevederi mentionate in acest document, structurii site-ului https://www.eb-prime.com, dar si oricaror altor continuturi detinute de SC MIXTMARKET ONLINE SRL, fara a notifica in prealabil clientul.

Clientul MIXTMARKET ONLINE accepta termenii si conditiile prezentului document odata cu plasarea unei comenzi pe site. Valoarea plasarii unei comenzi este egala valorii unui contract valabil incheiat.

Shopping Cart
Scroll to Top